perjantai 21. elokuuta 2009

Aselakiuutisoinnin uusi aika!

Tämän blogin sisältöä eivät ohjaa fanaattisesti tunnepohjalta mitä sattuu huutavat tyypit - he voivat toteuttaa patoutumiaan ja mielitekojaan jossain muualla. Sen sijaan täällä kirjoittavat oikeat asiantuntijat, jotka tietävät mistä puhuvat ja jotka osaavat myös perustella (hoblofoobikoille) oman näkemyksensä reaalimaailmasta pursuavin tiedoin - ei tunnetiedolla.

Käynnissä on yksi vuosikymmenen suurimpia tavanomaista keskitasoa vastuullisempien kansalaisten ja heidän valitsemiensa kansanedustajien jymäytys - pienen joukon asevastaisten virkamiesten valmistelema erinomaisen voimassa olevan ampuma-aselakimme osittaisuudistus. Tarkoituksellisesti muka pakollisella tulipalokiireellä valmisteltu lakiesitys, siihen elämää suuremmalla medianäkyvyydellä liittynyt vakuuttelu ministeriön antamalla mediauskottavuudella kaikkien sidosryhmien kuulemisesta "laajasti" ja myös kansalaisten oman otakantaa.fi -palautekanavan hehkuttaminen - tuubaa ja soopaa ettei paremmasta väliä. Ja media kirjoitti aivan kuin absoluuttinen totuus aseasioissa olisi vihdoin löytynyt tai löytymässä! Kiistämättä sisäasiainministeriön mediataikurit tekivät palkkatyönsä hyvin.

Nyt, todellinen taistelu on julistettu avatuksi - mediataikureilla ja virkamiehillä saattaa olla vastassa oikea, sanotaanko vielä "järeillä lähes sarjatulta ja vieläpä monista eri suunnista yhtä aikaa ampuvilla luvallisilla, mutta ei hengenvaarallisilla, täsmäaseilla" -varustautunut riittävän suuri, vihainen, taitava ja erittäin monipuolinen sekä motivoitunut taistelujoukko. Olkoon tämä blogi nyt vaikka yksi näistä täsmäaseista.

"Minä en ole kuollut ja haluan elää elämääni siten, että voin nauttia siitä kaikin luvallisin tavoin vaikkapa omistamalla aseita ja käyttämällä omistamiani aseita laillisiin käyttötarkoituksiin turvallisesti ja turvallisissa paikoissa, koska en aiheuta lainmukaisesti turvallisesti säilytetyillä aseillani kenellekään toiselle ihmiselle pahaa".

Perustuslain mukainen oikeus elämään - voisiko oikeus elämään sisältää myös oikeuden nauttia elämän suomista mahdollisuuksista kuten syöminen, vessassa käynti, kirkossa käynti, koripallon pelaaminen taikka ampuma- ja metsästysharrastus?

Tästä on hyvä jatkaa - keskustelu on avattu!

Muista seurata oikeata ajankohtaista faktatietoa aselaki.info -sivustolta.

Ei kommentteja: